Alanya o benzin istasyonu kiraya verilecek

Alanya o benzin istasyonu kiraya verilecek
Alanya Belediyesi Antalya şehrinin Alanya ilçesindeki kendine ait benzin istasyonunu ihale yoluyla kiraya verecek işte detaylar.

Antalya'nın Alanya ilçesi Kızlarpınarı Mahallesi'ndeki benzin istasyonunu 5 yıllığına kiraya vermek için ihale açacak. İhale 04 Temmuz 2024'te Alanya Belediyesi Encümen Toplantı Salonunda yapılacak. Alanya Belediyesi Kızlarpınarı Mahallesi'nde bulunan benzin istasyonunu 5 yıllığına kiraya vermek üzere ihale düzenleyecek.

İhale kapalı teklif ve kira bedeli artırma usulüyle gerçekleştirilecek olup başlangıç kira bedeli 2.500.000 TL ve geçici teminat tutarı 375.000 TL olarak belirlendi. İhale 04 Temmuz 2024 tarihinde Alanya Belediyesi Encümen Toplantı Salonunda yapılacak.

İhaleye katılmak isteyenlerin gerekli evrakları 1.000 TL karşılığında Alanya Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nden temin etmeleri gerekiyor. Tekliflerin son teslim tarihi ise 03 Temmuz 2024.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.