ALANYA o hizmet pek bir yakın

ALANYA o hizmet pek bir yakın
Alanya gibi harika bir turizm bahçesi için en çok ta gecikmiş olan bu hizmet elbette pek bir yakında gelmiş olacak işte o güzel detaylar.

Alanya Manavgat Gazipaşa ve Anamur ilçelerini doğalgazla buluşturacak olan ve 3 milyar TL maliyetli Doğalgaz Boru Hattı projesinde çalışmalar hız kazandı. Gazipaşa bölgesine getirilen borular Demirli Çeşme Orman Deposuna istiflendi ve kazı çalışmalarının tamamlanmasının ardından borular döşenmeye başlandı.

Alanya AK Parti İlçe Başkanı boruların döşenmeye başlamasıyla Alanya halkının doğalgaza kavuşmasına az kaldığını duyurdu.

Gazipaşa ve Anamur ilçelerini doğalgazla buluşturacak 3 milyar TL maliyetli Doğalgaz Boru Hattı projesi hızla ilerliyor.

Gazipaşa'ya getirilen borular Demirli Çeşme Orman Deposunda istiflendi ve kazı çalışmalarının tamamlanmasının ardından döşenmeye başlandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.