Alanya o hizmet Pek yakında

Alanya o hizmet Pek yakında
Alanya halkına hizmet elbette çok önemlidir Turizm bölgesi olarak geçen ve cennet bahçeleri gibi güzel görünen Alanya için o hizmet ise pek yakında işte detaylar.

Alanya gibi harika turizm bölgesine yapılacak her hizmet mutlaka ses getirecek ve turizm açısından harika olmuş olacaktır. Alanya Belediye Başkanı Mahmutlar Mahallesinde kapalı otopark yapacaklarını ve gelir getirici faaliyetlere başlayacaklarını açıkladı. Başkan aynı zamanda Barbaros Caddesi'nin UKOME kararıyla parkomat sistemine dahil edildiğini ve Alanya Belediyesi için bir gelir kaynağı oluşturduğunu belirtti. Çalışmaların başladığını ve genişletileceğini söyleyen yetkililerse vatandaşların ana yola park etme sorununu çözmek için bu adımı attıklarını ifade etti.

Mahmutlar bölgesindeki pazar yerinin zemin katına otopark yapma planlarının olduğunu küçük bir kamulaştırma gerektiğini ve bu yıl olmasa bile gelecek yıl bu projenin tamamlanacağını belirtti.

Barbaros Caddesi'nin UKOME kararıyla parkomat sistemine dahil edilerek belediyeye gelir sağlayacağını belirten Özçelik bu sistemin genişletileceğini ifade etti.

Mahmutlar bölgesinde yaşayan halkın talebi doğrultusunda çalışmaların başlatıldığını ve ana yolda uzun süre park eden araçların sorun teşkil ettiğini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.