Alanya Ortalık yangın yeri Çözüm yok Çare ise çok zor

Alanya Ortalık yangın yeri Çözüm yok Çare ise çok zor
Alanya son günlerde bu konu üzerinde çok duruyor ve öylesine bir sorun ki ne çözen var ne çözüm görünüyor ne de çare işte detaylar.

Alanya'da inşaat sektörü uzun süredir sıkıntıda olup FED'in faiz kararlarına umut bağlamış durumda.

Faizlerin düşmesi halinde sektörün hızla toparlanmasını bekleyen Alanya Müteahhitler Birliği (MÜTBİR) Başkanı Mustafa Küçüker mevcut durumda yeni projelerin durduğunu ve var olan projelerin tamamlandığını belirtti.

Alanya’da uzun süredir sıkıntıda olan inşaat sektörü FED'in faiz kararlarına umut bağlamış durumda.

Faizler düştükten sonra ise sektörün hızla toparlanmasını bekleyen Alanya Müteahhitler Birliği (MÜTBİR) Başkanı Mustafa Küçüker mevcut durumda yeni projelerin durduğunu var olan projelerin ise tamamlandığını belirtti.

Küçüker global ekonomik değişimlerin Türkiye’yi doğrudan etkilediğini vurgulayarak faiz oranlarının düşmesiyle insanların yeniden gayrimenkule yatırım yapacağını ve sektörün eski canlılığına kavuşacağını umduklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.