ALANYA Sahte üretici Pazar hakkı İptal edilecektir

ALANYA Sahte üretici Pazar hakkı İptal edilecektir
Sahte üretici Pazar hakkı İptal edilecektir ve Alanya da yer alan pazardaki hakkı da kısıtlanmış olacak yani tamamen ortadan kaldırılmış olacaktır ve işte detaylar.

Turizm beldesinde bu aralara hareketlilik hakim ve işte o hareketliliğin temel nedenini hemen öğrenelim ve konuyla ilgili Alanya Belediye Başkanı Alanya bölgesinde yer alan pazarda sahte üreticilerin tezgah hakkının iptal edileceğini duyurmuştur.

Ziraat Odası Başkanı ile yapılan toplantı sonrasında alınan karara göre 3-4 hafta içinde başlayacak denetimlerde Ziraat Odası yetkilileri ve belediye zabıtaları üreticilerin belgelerini kontrol edecek.

Üretici belgesi olmayan ve ürünlerini halden alıp pazarda satan kişilerin tezgah hakkı iptal edilecek ve de bu pazarcı bir daha o bölgede tezgah açamayacaktır.

İptal edilen haklar için kura çekilerek yeni üreticiler belirlenecek ve böylelikle belirlenecek yeni üretici ise eski ücretinin yerine geçecektir ve işlerine devam edecektir.

Bu uygulama hem pazarcıların hem de üreticilerin uzun süredir dile getirdiği şikayetleri çözmeyi hedefliyor işte hal böyle olunca turizm cennetinde gelişen bu olayların çözüme kavuşması güzel bir adım olmaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.