Alanya Şehrinde O Denetimler Hız Kesmiyor

Alanya Şehrinde O Denetimler Hız Kesmiyor
Şehri güzel Alanya o denetimler hız kesmeksizin devam etmektedir. İşte o konuya ilişkin detaylar şu şekilde gelişmektedir haberin ayrıntıları ise şöyledir.

Alanya şehri her bakımdan mükemmel görünen turistik bir yerdir bu açılardan turistler açısından da şehirde olumsuz oluşturabilecek bir şey asla olmamalıdır işte detaylar.

Alanya'da toplu ulaşım ve taksilere yönelik denetimler aralıksız devam ediyor bu da şehrin daha güzel güven dolu yer olmasını sağlıyor bu turizm ve de turistler için son derece önemlidir. Antalya Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri ve Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri yerli ve yabancı turistlerin mağduriyetini önlemek ve ulaşımda sorun yaşanmaması için gece gündüz demeden çalışıyor.

İlçenin en yoğun cadde ve sokakları ile D-400 Karayolu üzerinde koordineli bir şekilde yapılan denetimlerde araçların genel durumu temizlik klima ve evrak kontrolleri titizlikle yapılıyor. Özellikle taksimetrelerin çalıştırılıp çalıştırılmadığına dikkat edilen denetimlerde kurallara uymayan sürücülere cezai işlem uygulanıyor. Bu denetimler ilçede düzenli olarak sürecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.