Alanya Tatilinin rotası Orası olanlar DİKKAT

Alanya Tatilinin rotası Orası olanlar DİKKAT
Orada farklı durumlar var tatil rotasını Yunan'a çevirenler bir kez daha düşünmeli ve o şekilde o rotaya gitmeli işte detaylar.

Bazı havalarda insanların dışarıda fazla bulunmamasında büyük önem bulunmaktadır özellikle güneş çarpması gibi bazı durumlar vardır ki insan oğluna hiç de iyi gelmemektedir işte hal böyle olunca belirtilen o lokasyonda da bu konuda büyük tehlike olduğu aşikardır işte detaylar.

Yunanistan'da devam eden sıcak hava dalgası nedeniyle uzmanlar özellikle yaşlıları güneş çarpmasına karşı uyarıyor.

Meteoroloji yetkilileri sıcaklıkların normalin üzerinde olduğunu ve özellikle öğle saatlerinde dışarıda olmanın tehlikeli olabileceğini belirtiyor.

Akşam saatlerinde de sıcaklıkların yüksek seyrettiğini vurgulayan uzmanlar sıcak hava dalgasının 19 Temmuz'a kadar süreceğini bildiriyor.

Güneş çarpmasının hipotansiyon kalp atışlarında artış baş dönmesi ve bilinç bozukluğuna yol açabileceği konusunda uyarıda bulunan uzmanlar ısrarla uyarmaktadır.

Haziran ayında sıcaklıkların mevsim normallerinin 5 derece üzerine çıktığını ve bu yazın çok sıcak geçeceğini yeni sıcaklık rekorlarının kırılabileceğini öngörüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.