Alanya Turist keriz değil öyle bilen Yandı

Alanya Turist keriz değil öyle bilen Yandı
Turizm güzelliği Alanya da bir takım kişiler özellikle turistlerin keriz yani enayi olduğunu zannetmektedir hal böyle değildir işte detaylar.

Alanya'da tropikal meyve üreticisi Mustafa Ezici olgunlaşmamış ve tatsız mangoların pazara sunulmasına tepki göstererek bazı üreticilerin ve pazarcıların 200 liradan sattıkları ham mangoları turistlere 300 liraya satarak haksız kazanç elde ettiğini vurguladı.

Ezici bu durumun hem sektöre zarar verdiğini hem de turistleri kandırdığını belirterek "Turistler enayi değil. Çocuklarınıza helal para yedirin" dedi ve üreticileri ile pazarcıları etik davranmaya davet etti.

Tropikal meyve üreticisi gördüğü üzere henüz olgunlaşmamış mangoların turistlere yüksek fiyattan satılmasına tepki göstermiştir ve bu tepkisinde de nedenli halklı olduğu da aşıkâr.

Turizmi baltalama olarak da adlandırılan bu durumun ise sektöre zarar verdiğini belirtmiştir ve Bundan ötürü de turistleri kandırdığını belirtti oysa turizm cenneti güzel Alanya da böylesi şeyler olmamalıdır.

"Turistler enayi değil. Çocuklarınıza helal para yedirin" diyerek üreticileri ve pazarcıları etik davranmaya davet etti ve en önemlisi de belki de hepsinden de öte buydu işte.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.