Alanya Turistin seçimi kim olacak Rakip kartları masada

Alanya Turistin seçimi kim olacak Rakip kartları masada
Diğer Ülke turistik şehirlerinin gıptayla baktığı Alanya şehrimizden söz ediyoruz ve Turistin seçiminin hangisinden yana olabileceği konusunda aslında fikrimiz belli işte detaylar.

Turizm denilince elbette akla ilk gelen yerden söz ediyoruz ve böylesi büyüleyici bir şehir elbette dış ülkenin turizm şehirlerinden daha cazip olacaktır işte tam bu noktada turist de seçimini doğrudan yana kullanmış olacak işte detaylar.

Alanya'nın en büyük rakiplerinden Mısır yüksek yaz sıcaklıkları nedeniyle istediği turistik doluluğa ulaşamıyordu bu nedenle dev yatırımlarla Alanya'ya rakip olmaya çalışıyor.

Mısır'ın bu yatırımları Alanya'yı nasıl etkileyecek merak edilirken KONTİD Başkanı Ali Orkan bu yatırımların iklim koşullarını değiştiremeyeceğini ve misafirlerin tercihlerinin değişmeyeceğini belirtti.

Orkan Mısır'ın iklim koşulları ve düşük servis kalitesi nedeniyle Alanya'nın daha fazla ilgi gördüğünü vurguladı.

Mısır'ın turizmde ciddi yatırımlar yapmasına rağmen Temmuz ve Ağustos aylarındaki aşırı sıcaklar nedeniyle Alanya'nın misafirlerini çekme şanslarının düşük olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.