Alanya'da bayramda aracıyla trafiğe çıkanların vay haline

Alanya'da bayramda aracıyla trafiğe çıkanların vay haline
Alanya bayram tatili süresince müthiş yoğunlukta yerli ve yabancı turist ağırlayacak. Konuyla ilgili tedbirle alındığını belirten Osman Tarık Özçelik vatandaşları uyardı.

Alanya bayram tatili süresince nüfusunun neredeyse 5 katı kadar yerli ve yabancı turisti ağırlayacak. Söz konusu bayram tatili sebebiyle Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik bayram boyunca yoğun trafik sebebiyle yaşanabilecek aksaklıkları en aza indirmek için gerekli tedbirleri alacağını ifade etti.

Bayram yoğunluğu sebebiyle vatandaşların şahsi araçlarıyla değil toplu taşıma araçlarıyla seyahat etmeleri gerektiğini ifade eden Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik ayrıca “Bunun için trafikte düzenlemeler yapacağız. Ek trafik denetimlerinin yanı sıra, gerektiği takdirde bazı caddelerin kilitlenmemesi için de trafiğe kapatılması söz konusu olacaktır. Bu arada tatile gelen misafirlerimizden mümkün olduğunca tatilleri süresince özellikle şehir içi ziyaretlerini araçla değil, toplu taşımayla seyahat etmelerini rica ediyoruz. Hava sıcak ama aracın içinde de 10 dakikalık yere 1 saatte gitmektense toplu taşıma kullanmalarını öneriyoruz. Bayram süresince güvenlik güçlerimiz şehir içerisindeki tertip düzen için zabıta ekiplerimizle birlikte çalışacaklar. Bu konuda Kaymakam Bey’in yüksek hassasiyeti var. Bayramı sıkıntılı ve problemli geçirmemek için tüm belediye personeli olarak elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Zabıta ekiplerimiz bu konuda gönüllü olarak fazladan çalışmayı bizlerden istediler." dedi.

Alanya Medya/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.