Alanya'da çimen otel sezonuna darbe

Alanya'da çimen otel sezonuna darbe
Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik göreve gelmeden önce çimen otelleri bitireceği sözünü vermişti. İşte Alanya Belediyesinin o icraatı.

Özellikle yaz döneminde ilçemize gelen ve çoğunlukla göçmenlerin, kanun kaçaklarının yuvası haline gelen park ve bahçelerimizdeki çimenler bahsi geçen kişiler tarafından yatacak yer alarak kullanılmaktadır.

Ancak özellikle akşam saatlerinde park ve bahçelerde vakit geçirmek isteyen vatandaşlar haklı güvenlik gerekçeleri sebebiyle duruma defalarca itiraz etmişlerdi.

Söz konusu sorunu göreve geldiği an bitireceğini ilan eden Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik konuyla ilgili belediye zabıtalarını görevlendirdi. Bundan böyle belediye zabıtalarınca söz konusu park ve bahçeler sıkı bir biçimde denetlenmektedir.

Söz konusu yasağa uyumamakta ısrar eden kişilere ise para cezası kesilmektedir. Ayrıca ilgili durum emniyet güçlerine de haber verilerek kontrol altında tutulacaktır.

Alanya Medya/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.