Alanya'da çok sayıda Temizlik Görevlisinin aktif iş hayatı sona erdi

Alanya'da çok sayıda Temizlik Görevlisinin aktif iş hayatı sona erdi
Alanya'da, kamu kurum ve kuruluşlarının temizlik ve bakım onarım faaliyetlerini yürüten toplum yararına hizmet projesi kapsamında çalışan personelin işten çıkışları gerçekleşti. Bu durumun nedeni hakkında şunlar denildi.

Antalya Alanya'daki kamu kurum ve kuruluşlarında temizlik ve bakım onarım faaliyetlerini yürütmekte olan toplum yararına hizmet projesi kapsamında çalışan yüzlerce temizlik görevlisi işten çıkarıldı. İŞKUR tarafından geçici süreliğine görevlendirilen bu personel bir yıl içinde belirlenen 8 ve 9 aylık sürelerle çalışmakta olup işten çıkış tarihleri 10 ve 14 Haziran arasında gerçekleşmektedir.

Sürekli görevlendirme konusunda ise şu an için bir çalışma bulunmamaktadır. Kamu kurum ve kuruluşlarının temizlik ve bakım onarım faaliyetlerini yürüten ve toplum yararına hizmet projesi kapsamında İŞKUR tarafından geçici süreliğine görevlendirilen yüzlerce temizlik görevlisi işten çıkarıldı.

Bu personel her yıl 8-9 aylık sürelerle çalıştırılmakta olup görev süreleri 10-14 Haziran tarihleri arasında dolmaktadır. İşten çıkarılan bu personelin yerine sürekli bir görevlendirme yapılması ise henüz gündemde yoktur.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.