Alanyalıya Dev Proje Tanıtıldı

Alanyalıya Dev Proje Tanıtıldı
Dev yapım proje bilgisi hem tanıtımı yapıldı hem de detaylandırılarak Alanyalı vatandaşlara anlatıldı işte detaylar.

Turizmin gözdesi Alanya da harika bir projeye imza atılarak bu proje halka güzel bir sistemle tanıtıldı ve bilgilendirilmesi de güzelce yapıldı işte bu eşsiz proje detayları işte ayrıntılar.

Alanya'da büyük bir toplantı yapıldı ve burada Alanyalı üreticilere 2021-2027 IPARD Programı tanıtıldı. Bu program tarım ve kırsal kalkınmayı desteklemek amacıyla hazırlanmış ve tüm Türkiye'deki 81 ili kapsıyor.

Toplantıda ALTSO Başkanı Eray Erdem bu programın kırsal alanların ekonomik ve sosyal gelişimi için ne kadar önemli olduğunu anlattı. Özellikle turizm arıcılık bitkisel üretim zanaatkarlık ve yenilenebilir enerji gibi konularda üreticilere destek sağlanacak.

Bu desteklerle hem Alanya'nın turizm potansiyeli korunacak hem de üreticiler yeni iş imkanları bulacak. Tarım ve Kırsal Kalkınma Destekleme Kurumu uzmanları da programın detaylarını ve hangi alanlarda destek sağlanacağını katılımcılara anlattı.

Bu şekilde de Alanyalı üreticiler bu büyük proje hakkında bilgi sahibi oldular ve nasıl yararlanabileceklerini öğrendiler daha güzel projeler bu şehre çok daha çok yakışacak diyebiliriz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.