Alanya'ya Cehennem sıcakları giriş yapıyor

Alanya'ya Cehennem sıcakları giriş yapıyor
Mayıs ayının son günlerinden itibaren ülkemiz genelinde hissedilen yüksek sıcaklıkların Akdeniz Bölgesi'nde daha yüksek derecelerde seyretmesi vatandaşların hayatlarını olumsuz etkiliyor. Peki önümüzdeki hafta hava durumu nasıl olacak?

Mayıs ayının son haftasından itibaren aniden bastıran sıcak havanın ardından yaz mevsimi hızlı bir biçimde kendini gösterdi. Ancak mevsim normallerinin çok üzerine seyredin hava sıcaklıkları sebebiyle vatandaşlar zor zamanlar yaşamaktadır.

Orman yangınlarından vatandaşların sağlığını etkileyen çeşitli olumsuzluklara varana kadar birçok zorluk yaşatan sıcak havalar Önümüzdeki haftadan itibaren çok yoğun bir biçimde ilçemiz genelinde hissedilecek.

Esnafı da iş yapamaz hale getiren sıcak havaların salı gününden itibaren çok daha hissedilir biçimde ilçemizde görülmesi öngörülmektedir. Peki önümüzdeki haftadan itibaren hava sıcaklıkları nasıl olacak?

Pazartesi 33 derece, salı 34 derece, Çarşamba 36 derece, Perşembe 35 derece, Cuma 36 derece, Cumartesi 35 derece, Pazar 36 derece olacak.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.