Antalya Bazı İşler Değişik Ne Var Ne Yok Satıyorlar

Antalya Bazı İşler Değişik Ne Var Ne Yok Satıyorlar
Antalya buda oldu işte onlar ellerinde ne var ne yok satmaya başladılar oysa böylesi güzel bir şehirde mal mülk sahibi olmak kolay değil işte detaylar.

Antalya'da yaşayan yabancılar değişik hallere girmeye başladılar. Bakıldığında ilginç bir şekilde ellerinde ne var ne yok satmaya başladılar ve bu durum giderek daha fazla dikkat çekiyor.

Sosyal medya ve mesajlaşma uygulamaları üzerinden kurdukları gruplar aracılığıyla, ikinci el ev eşyaları, elektronik ürünler, yasaklı tütün ürünleri ve elektronik sigaralar gibi çeşitli eşyaları satışa sunuyorlar. Özellikle pandemi ve Ukrayna-Rusya savaşı sonrası artan göç dalgasıyla birlikte, Antalya'da yaşayan 134 bin 339 yabancı, gündelik yaşamlarını kolaylaştırmak için bu platformlarda iletişim kuruyor. Aslında böylesi kontrolsüz satışlar, tüketici hakları açısından sorunlar yaratıyor. Tüketiciler Birliği Antalya Şube Başkanı Neşet Gündüz, bu satışların hukuki açıdan mağduriyetlere neden olabileceğini belirterek, Ticaret Bakanlığı'nı duruma müdahale etmeye çağırdı. Antalya gibi turizmin gözdesi şehre aslında böylesi durumlar hiç ama hiç yakışmıyor ancak belli şeyler demekki yabancı turistlerin bu davranışlarında tetikleyici unsur olmaya devam etmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.