Antalya bir yeni Rekora daha imza attı

Antalya bir yeni Rekora daha imza attı
Antalya gün geçmiyor ki yeni bir ilke daha imza atmasın bu kez ise o yoğunlukla ilgili tarihe geçecek bir rekora daha imza attı diyebiliriz işte yeni detaylar aşağıda yer alıyor.

Turizm güzellikleriyle dopdolu olan Antalya şehri geçen hafta bir rekor daha tazelemiş bulundu ve rekora en çok da o çalışanlar ve de o işi yapanlar sevindi. Neydi bu rekor peki diyenleri duyar gibiyiz işte rekora ilişkin yeni bilgiler detaylar ise aşağıda verildi.

Antalya Havalimanı geçtiğimiz Cumartesi günü uçuş trafiğinde yeni bir rekora imza attı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu havalimanında toplamda 1179 uçak trafiğine hizmet verildiğini açıkladı. Bu trafiğin 1054'ü dış hat 125'i ise iç hat uçuşlarından oluştu. Aynı gün içinde 186.711 dış hat yolcusu ve 19.310 iç hat yolcusu olmak üzere toplam 206.021 yolcuya hizmet verildi. Bu rekor Antalya Havalimanı'nın artan uluslararası ve yurtiçi popülaritesini ve kapasitesini bir kez daha gözler önüne serdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.