Antalya böylesi pes diyeceğin sorunlardan

Antalya böylesi pes diyeceğin sorunlardan
Turizmin göz bebeği Antalya şehrinde gün geçmiyor ki başka bir sorun patlak göstermesin. İşte bu anlatımda da sizlere şehrin önemli bir sorunundan söz edeceğiz. Antalya'nın en büyük ikinci sorunu hem sürücüler hem de yayalar için büyük bir rahatsızlık kaynağı olmaya başladı işte detaylar.

Turizm cenneti Antalya şehrinin de bazı sorunları vardır ve kimi zaman bu sorunlar göz önüne düşmektedir. Antalya'nın en büyük ikinci sorunu otopark sıkıntısı olarak sürücüleri ve yayaları zor durumda bırakmaya devam ediyor. Artan turizm ve yabancı göçü nedeniyle nüfusu hızla artan kentte trafik ve otopark sorunları ciddi boyutlara ulaştı.

Şehir büyük bir turizm kapasitesine ev sahipliği yapmaktadır oysa bu şehir sorunsuz ve güzel görünen bir şehir olmalıdır. Kentin ana yollarında trafik sıkışıklığı yaşanırken otopark yetersizliği nedeniyle kaldırımlar park alanı olarak kullanılmakta bu da yayaların güvenliğini tehlikeye atmaktadır.

En güzel tatil bölgelerinden birinde sorun yaşandığı zaman bu herkesi derinden etkileyen bir sorun haline gelmektedir. Aynı konu zaman zaman sürücülerle tartışmalara yol açmaktadır.

İşte tüm bunların ışığında Antalya şehrinde sorun varsa hemen en hızlısından çözülmesi hem turistler için hem de bölge halkı için önemlidir. Vatandaşlar da işte bu sebeple belediyelerden otopark sorununa çözüm getirmelerini talep etmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.