Antalya da bu plajı keşfedenler eve dönmüyor

Antalya da bu plajı keşfedenler eve dönmüyor
Plaj keyfini her insan çok sever ancak belli başlı yerler vardır insan sudan gün boyu çıkmaz istemez işte tam böyle bir haberimiz var işte detaylar.

Yaz ayı malum ve yaz sıcağının etkisiyle plajlara ilgi artarken özellikle Muratpaşa Belediyesi'nin halk plajında gölgeli alan arayanlar yoğunluktan şikayet etti. Şezlong ve şemsiyelerin erken saatlerde dolmasıyla birlikte plajlar çevre kirliliği ve yoğunluk nedeniyle dikkat çekti.

Antalya'da plajlarda yaşanan kirlilik ve yoğunluk nedeniyle Muratpaşa Belediyesi'nin halk plajı gölgeli alan arayanlar için tercih edilen bir nokta haline geldi. Sıcak hava nedeniyle turistler ve yerli halk erken saatlerde şezlong bulma çabası içindeydi.

Özellikle Konyaaltı Sahili'nde artan çevre kirliliği vatandaşların ilgisini ücretli plajlara çevirdi ve Falez plajları da yoğunluktan dolayı tıklım tıklım oldu.

Trafik sıkışıklığı plajlara giriş yapmak isteyenler için büyük bir park sorunu yarattı ve bazı sürücüler park kurallarını ihlal ederek araçlarını yol kenarlarına bıraktı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.