Antalya o kişiler ellerinde ne var ne yok satıyolar

Antalya o kişiler ellerinde ne var ne yok satıyolar
Ellerinde ne var ne yok satmaya başladılar Antalya ise duruma seyirci kalmaya devam ediyor işte konuya ilişkin o detaylar şu şekilde gelişiyor.

Son günlerde Antalya da yabancıların yaptığı icraatlar çok konuşulur oldu ve işte onlardan bazıları da habere konu oldu. Antalya şehrinde yaşayan yabancılar son dönemde bir birleri ile sosyal medya üzerinden iletişime geçerek ellerinde ne varsa satmaya başladıkları dile getiriliyor işte detaylar.

Antalya'da yaşayan yabancılar sosyal medya ve mesajlaşma uygulamalarında oluşturdukları gruplarda ikinci el ev eşyası elektronik ürünler ve hatta yasaklı tütün ürünleri ve elektronik sigaralar gibi çeşitli eşyaları satışa çıkardı. Özellikle pandemi ve Ukrayna-Rusya savaşı sonrası yoğun göçle birlikte kentte yaşayan 134 bin 339 yabancı gündelik yaşamlarını kolaylaştırmak amacıyla bu platformlarda iletişim kuruyor. Bu durum tüketici hakları açısından sorunlara yol açıyor; Tüketiciler Birliği Antalya Şube Başkanı Neşet Gündüz kontrolsüz satışların hukuki açıdan mağduriyet oluşturabileceğini belirterek Ticaret Bakanlığı'nı bu konuda harekete geçmeye çağırdı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.