Antalya şehrine dönecekler O yolları kullanmaya dikkat

Antalya şehrine dönecekler O yolları kullanmaya dikkat
Kurban Bayramı tatili sonrası Antalya şehrine dönecek sürücüler için önemli uyarılar yapıldı ve dikkat edilmesi gereken detaylar açıklandı işte detaylar şu şekilde oluştu.

Kurban Bayramı tatili sonrası Antalya’ya dönecek sürücülere yoğun trafik nedeniyle önemli uyarılar yapıldı. Kuzeyden girişlerde Antalya Bulvarı batıdan girişlerde ise Kemer yolunda ciddi trafik sıkışıklığı yaşanacağı belirtilerek batıdan gelenler için Kumluca veya Hisarçandır yayla yolu üzerinden Konyaaltı Hurma Mahallesi'ne alternatif yollar önerildi.

Kuzeyden Burdur yolunu kullanacak sürücüler için Organize Sanayi Bölgesi'nden Varsak Mahallesi'ne ve ardından kent merkezine ulaşmak üzere Odabaşı mevkine dönmeleri tavsiye edildi.

Bunun dışında bir de Korkuteli üzerinden gelenler için Batı Çevre yolu ile Duacı yolları alternatif güzergahlar olarak önerildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.