Antalya'da yüzlerce temizlik görevlisi işten çıkarıldı

Antalya'da yüzlerce temizlik görevlisi işten çıkarıldı
Alanya'da kamu kurum ve kuruluşlarının temizlik ve bakım onarım faaliyetlerini yerine getirmekte olan toplum yararına hizmet projesi kapsamında görevlendirilen personelin işten çıkışları verildi. Peki neden?

Tüm yurtta mevcut personelin ihtiyacı karşılamadığı Kamu Kurum ve kuruluşlarında geçici süreliğine olmak şartıyla bakım onarım ve temizlik faaliyetlerini yerine getirecek personel İŞKUR tarafından görevlendirilir.

Görevlendirilen personel geçici süreliğine yani bir yılın içerisinde belirlenen 8 ve 9 aylık süre zarflarında görev yapar. İşte söz konusu personelin görev süreleri 10 ve 14 Haziran tarihleri arasında dolmaktadır.

İlimizde ve ilçemizde de söz konusu kapsamında görevlendirilen İşkur personeli toplum yararına hizmet projesi içerisinde kamu kurum ve kuruluşlarında görevlendirilmiştir.

Söz konusu personelin işten çıkışı 10 ve 14 Haziran tarihleri arasında tüm yurtta verilmekte ve verilecektir. İşkur personeline sürekli görevlendirme konusunda ise mevcutta bir çalışma yoktur.

Alanya Medya/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.