Antalya'yı Mahveden Sorun Çözüldü

Antalya'yı Mahveden Sorun Çözüldü
Antalya son kaç gündemdir insiyatif almadan çalışanlarla mücadele ediyor. Bu da işleri hayli zorlaştırıyordu artık çözüme kavuştu işte detaylar.

Turizm cenneti diye adlandırılan ismini de böylesi güzel şekilde alan Antalya son dönemde bambaşka bir konuda bir yerlere doğru sürükleniyordu ancak çözüm gecikmedi işte ayrıntılar.

Antalya Havalimanında hava trafik kontrolörlerinin "inisiyatif almadan çalışma" eylemi son iki ayda ciddi uçuş gecikmelerine ve kuyruklara neden oldu.

Bu durum turist memnuniyetini olumsuz etkiledi. Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Cimrin kontrolörlerin özlük hakları ve meslekleriyle ilgili değişiklik talepleri nedeniyle rutin kuralları uygulamaya başladıklarını belirtti.

Sorun Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın müdahalesiyle Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy ve Ulaştırma Bakanı Uraloğlu’nun kontrolörlerle yaptığı görüşmeler sonucu çözüldü.

Alanya-Gazipaşa Havalimanı bu eylemlerden daha az etkilendi diyebiliriz bu yönde bilgiler de kuvvetlidir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.