Artık o iş can sıkmanın son raddesinde ALANYA

Artık o iş can sıkmanın son raddesinde ALANYA
Alanya son dönemde son derece ilginç olaylara da sahne olmaya başladı ve iş bu ya fahiş fiyat engebesine dur denilmedikçe güzelim turizm cennetimizde artık insanlar kalacak yer bulamayacak işte detaylar.

Alanya güzel ilçemizde son dönemde can sıkıcı konuların başında gelen bu bazı kira fiyatlarının can sıkıcı raddelere gelmesi normal vatandaşın yanı sıra bir de turistleri de muzdarip hale getirmeye fazlasıyla başladı işte detaylar.

Alanya'da fahiş kira fiyatları nedeniyle dolandırıcılık olayları artıyor. İnsanlar uygun fiyatlı ev bulamayınca internet sitelerindeki sahte ilanlara kanıyorlar.

Bu ilanlarda eşyalı ya da eşyasız evlerin cazip fiyatlarla kiralık olduğu belirtilip ev sahibinin yabancıya kiralamayacağı vurgulanıyor.

Ev sahipleri ilanları kaldırmak için depozito talep ediyor ve insanlar bu tuzağa düşüp para gönderiyorlar.

Daha sonra dolandırıldıklarını fark ediyorlar. Bu dolandırıcılık yönteminden ayda yaklaşık 150 bin lira kazanılıyor.

İnsanlar dolandırıldıklarında şikayet etmekten çekiniyor ve başkalarının bu tuzağa düşmemesi için uyarılarda bulunuyorlar ve de Alanya'da kira fiyatlarının yüksekliği ve dolandırıcılık olayları özellikle memurların şehirden kaçmasına neden oluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.