Başka Çareler Hiç Kalmadı Fiyat Kırmalar Başladı Antalya

Başka Çareler Hiç Kalmadı Fiyat Kırmalar Başladı Antalya
Fiyat kırmalar başka başka çareler aramalar başladı Antalya da son dönemde bu haber dilden dile dolaşıyor işte detaylar.

Antalya'daki popüler oteller, özellikle Rus turistler için Ağustos ayı turlarında önemli fiyat indirimleri yapmaya başladı.

Antalya, Alanya ve Manavgat gibi bölgelerdeki oteller, sezonun sonlarına yaklaşılması ve doluluk oranlarını artırma çabaları nedeniyle fiyatlarını düşürüyor.

Rusya'nın Ufa şehrinden Antalya'ya düzenlenen turların fiyatları, Temmuz ayına kıyasla Ağustos ayında ciddi ölçüde düşüş gösterdi ve bazı oteller yüzde 20'ye varan indirimler uyguluyor.

Akka Antedon, Temmuz ayına göre yüzde 14, Selectum Luxury Resort yüzde 9, Gloria Serenity Resort yüzde 10, ve Rixos Premium Belek yüzde 21 oranında indirim yaparak Rus turistleri cezbetmeye çalışıyor.

Bununla birlikte, Barut B Suite Hotel gibi bazı oteller ise fiyatlarını yüzde 8 oranında artırdı, bu da otellerin farklı stratejiler izlediğini gösteriyor.

Antalya'daki oteller arasındaki yoğun rekabet, fiyatların düşmesinde önemli bir rol oynuyor.

Hem Türkiye'deki hem de Rusya'daki ekonomik koşullar, tüketici harcamalarını etkileyerek otellerin fiyat politikalarını yeniden gözden geçirmelerine neden olabiliyor.

Genel olarak, oteller, turizm sezonunun sonlarına doğru gelirlerini artırmak amacıyla çeşitli indirim ve kampanyalarla doluluk oranlarını yükseltmeye çalışıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.