Başkandan Şehirde İncelemeler Vardı ALANYA

Başkandan Şehirde İncelemeler Vardı ALANYA
Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık ÖZÇELİK şehirde belli yerlerde incelemelerde bulundu medyaya da yansıyan bu incelemelerle ilgili detaylar ise şu şekilde gelişti işte ayrıntılar.

Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik Başkan Yardımcısı Murat Levent Koçak ile birlikte Alanya'daki bazı önemli projeleri yerinde inceledi.

Özçelik'in ziyaret ettiği yerler arasında Selçuklu Dönemi'nden kalma Sedre Av Köşkü Demirtaş Mahallesi’ndeki Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi ile tarihi Oba Medresesi bulunuyor.

Sedre Av Köşkü'nde avcılık kültürünü anlatan kalıcı sergiler ve çocuklar için etkinlik alanları oluşturulmuş olup yıl sonuna kadar tamamlanarak turizmin hizmetine sunulması planlanıyor.

Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevinde ise yeni barınaklar yapılması ve mevcut barınakların iyileştirilmesi için çalışmalar başlatılmış durumda. Oba Medresesi’nde süren restorasyon çalışmaları ise ikinci etapta sona yaklaşmış olup 2025 turizm sezonunda kültür ve eğitim amaçlı kullanılmak üzere hizmete açılması hedefleniyor.

Özçelik bu projelerin Alanya’nın turizm potansiyeline büyük katkı sağlayacağını belirtti ve devamında Alanya gibi turizme kendini adamış bir şehirde böylesi çalışmaların projelerin can damarı olduğuna işaret eden başkan yeni projelerle daha da güzel bir Alanya'nın bizi beklediğine işaret etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.