Batışta Bir Durumdalar Artık Yeter Denebilir ALANYA

Batışta Bir Durumdalar Artık Yeter Denebilir ALANYA
Alanya şehri yıllardır özveriyle turistini ağırlayan her anlamda mükemmellik sunabilen kalite sunabilen bir şehirdir ve son yıllarda adı başka türlü anılan olaylar olsa bile buna meyil vermemek ülke turizmi şehir turizmi açısından çok önemlidir.

Öteden bir harika bir turizm cenneti olduğunu her anlamda belli eden Alanya son dönemde biraz turist konusunda sıkıntı çekse de mükemmel turist ağırlayan bir şehir olduğunu kesinlikle söylemek gerek ancak son dönemde farklı konular birikti işte detaylar.

Alanya'da uzun süredir krizle boğuşan emlak sektörü şimdi de dolandırıcıların hedefi oldu.

Emlak ilan siteleri aracılığıyla emlakçılara ulaşan dolandırıcılar hediye kazandıklarını iddia ederek emlakçıların tüm bilgilerini ele geçiriyor ve ortadan kayboluyorlar.

ALEMDER Başkanı Özgür Erbaş dolandırıcıların emlakçılara yakınlarının Sahibinden com adresinde çalıştığını söyleyip kampanya veya hediye sunabileceklerini belirttikten sonra bir kod gönderdiğini belirtti.

Onun ardından da bu kodun kabul edilmesiyle hesapları ele geçirdiklerini ardından daire fiyatlarında değişiklik yapıp müşterilerden kaparo alarak kayıplara karıştıklarını ifade etti.

Erbaş emlakçıları dikkatli olmaları konusunda uyararak Sahibinden com adresinin kurumsal bir firma olduğunu ve kimseyi arayıp hediye göndermediğini vurguladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.