Beklenen Proje Tarihi Artık Belli ANTALYA

Beklenen Proje Tarihi Artık Belli ANTALYA
Antalya şehrinde güzel turizm cennetinde uzun süredir beklentide olan bir projede sona gelindiği bilgisi paylaşıldı ve bu güze proje için tarih bile verildi işte ayrıntılar.

Alanya tarihi turistik güzellikleri bakımından Türkiye de sayılı ilçeler arasında pek yakında il olmayı bekleyen bu güzel yer için her proje hayati önem taşımakta turizme yön veren bir yer olduğundan projeler yerel halk kadar turistler için bile bazen önemli olabiliyor işte detaylar.

Antalya'nın Alanya ilçesi Mahmutlar Mahallesinde yapımı devam eden Alanya Belediyesi Hanife Cebeci Kreş ve Çocuk Akademisi projesinde sona yaklaşıldı ve Belediye Başkanı projeyi yerinde inceleyerek emeği geçenlere teşekkür etti.

Projenin Eylül ayının üçüncü haftasında tamamlanacağını duyurdu ve bu inceleme sırasında Belediye Başkan Danışmanı Faruk K. Sosyal Yardım İşleri Müdürü Hüseyin Doğan ve ilgili birim müdürleri ile teknik personel de hazır bulundu.

Projede emeği geçen tüm idarecilere ve hayırsever Cebeci Ailesine teşekkür eden Özçelik 230 çocuğa hizmet verecek olan kreşin inşaatının detaylarını paylaştı ve kreş 2.800 metrekarelik bir alana sahip olup dairesel bir tasarımla inşa edildi.

Giriş trafik açısından en güvenli noktadan planlanırken tüm etkinlik odaları güneş ışığını alacak şekilde tasarlandı ve Kreşin zemin katında 5 etkinlik odası ve de idari birimler birinci katta yemekhane ve uyku odalı etkinlik odaları ikinci katta ise cep sineması müzik odası kütüphane ve oyun odası bulunuyor.

Çocukların çeşitli etkinlikler yapabileceği doğal ışık alan bir galeri boşluğu da yer alıyor. Projenin hayata geçirilmesinde büyük katkı sağlayan Hanife Cebeci ve ailesine teşekkür eden Özçelik bu güzel kreşin Alanya'ya hayırlı olmasını diledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.