Belediye o yollar için Müjdeyi verdi Alanya

Belediye o yollar için Müjdeyi verdi Alanya
Alanya da son dönemde bazı yolların yapımıyla ilgili belirsizliklerden tam söz edilecekken belediyeden jet hızında yanıt geldi ve güzel bir çalışma ile turizm cennetinde o konu kapanmış oldu işte detaylar.

Alanya çoğunlukla yabancı turistlerin ve yerli turistlerin uğrak yeri olmaya devam ediyor fakat bazı unsurlar tatilcilerin tatil beldelerine bölgelerine erişiminde sıkıntı oluşturmaktaydı.

Alanya Belediyesinin olaya çarçabuk el atmasıyla o sorun olmaktan çıkmış durumdadır ve konuyla hemen ilgilenen belediye görevlileri de olayı kısa sürede çözmüşlerdir.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya'nın Yaylakonak Mahallesinde gerçekleştirdiği yol çalışmalarıyla bölgenin ulaşımını daha güvenli ve konforlu hale getirdi.

Belediye Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı aracılığıyla dar ve keskin virajlı yolları genişleterek ve iş makineleriyle düzelterek tehlikeli virajları ortadan kaldırdı.

Bu çalışmalar sonucunda Yaylakonak yolu 500 metre kısaldı ve sürücüler daha rahat bir yolculuk yapma imkanına kavuştu.

Altyapısı güçlendirilen ve stabilizesi tamamlanan yol son olarak asfaltla kaplandı.

Yaylakonak Muhtarı yolun güvenli hale getirilmesi için talepte bulunduklarını ve çalışmaların kısa sürede tamamlandığını belirterek Antalya Büyükşehir Belediye Başkanına ve ekibine teşekkürlerini iletti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.