Belediyeden Yaylaya Otobüs Tahsisi

Belediyeden Yaylaya Otobüs Tahsisi
Antalya Büyükşehir duyurdu! O yaylaya artık belediye otobüsüyle gidilecek

Turizm konusunda her zaman öncülüğü kaptırmamaya kararlı Antalya şehrinde artık o yayla konusunda karar verildi ve belediye bu hizmeti de artık kendi göğüsleyerek vatandaşların özellikle turistlerin gözdesi olmayı yine bildi.

Evet yanlış duymadınız o yaylaya artık belediye otobüsleri hizmet vermeye başladı bu da halkı özellikle de yerel turist yanında yabancı turistin bile yüzlerinin gülümsemesine neden olmayı başarmıştır.

Antalya Büyükşehir Belediyesi şehrin önemli yaylalarından biri olan Feslikan Yaylasına artık belediye otobüsleri ile ulaşılabileceğini duyurdu ve Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan belediye otobüsü detaylarını açıklayarak ilçe sınırları içindeki Feslikan Yaylasına 521 numaralı otobüs hattının hizmet vereceğini belirtti.

Kotan Antalyalıların bu otobüs hattını kullanarak yaylaya rahatça ulaşabileceğini ifade etti ve özellikle aracı olmayan vatandaşlar için büyük kolaylık sağlayan bu yeni düzenleme sayesinde Antalya’nın sıcak yaz günlerinde serinlemek isteyenler hafta sonları yaylaya belediye otobüsleri ile gidip gelebilecek.

Bu adım Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Konyaaltı Belediyesi'nin işbirliğiyle hayata geçirildi işte bu da hem yerel halkın sevincini yaşamasını sağladı hem de yerli yabancı turistin daha da güzel bir mutlulukla baş başa olmasını sağlamaya yetti de artıı bile.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.