Bir Büyük Başarıda O Yerden

Bir Büyük Başarıda O Yerden
Büyükşehir belediyesi Sarısu bölgesindeki o başarısını belirtti ve Antalya şehrinde Sarısu plajının mutlaka önceden beri şimdiden beridir halka ait olduğunu ilettiler işte detaylar.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sarısu'daki başarılarını bir yenisiyle taçlandırarak Sarısu Halk Plajı ve Sarısu Kadınlar Plajı'na Mavi Bayrak ödülleri kazandırdı.

Antalya Türkiye'nin en çok Mavi Bayrak'a sahip ili olarak bu unvanını korurken Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait 17 plaj da bu prestijli ödülle onurlandırıldı.

Mavi Bayrak deniz suyunun temizliği çevre yönetimine verilen önem plajların hijyen ve güvenilirliğini uluslararası düzeyde teyit ediyor.

Bu plajlarda yerli ve yabancı ziyaretçiler temiz denizde yüzmenin keyfini çıkarıyor ve her türlü ihtiyaca yönelik hizmetler sunuluyor.

ANET A.Ş. tarafından işletilen ve bu yıl da Mavi Bayrak almaya hak kazanan Sarısu Plajları Antalya’nın doğal güzelliklerini koruyarak halkın kullanımına sunmaya devam ediyor.

ANET A.Ş. Başkanı Antalya halkına ait olduğunu ve bu durumun korunacağını vurgulayarak plajların ticari amaçlardan uzak tutulup halkın kullanımında kalmasının önemini belirtti.

Başkan Muhittin Böcek’in destekleriyle sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda çalışmaların sürdürüleceğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.