Bir Turizm Şehrinde Bu Olacak İş Değil ANTALYA

Bir Turizm Şehrinde Bu Olacak İş Değil ANTALYA
Turizmin gözdesi Antalya şehrinde son günlerde bu haberde göreceğiniz şeyler dönmekte ancak güzel bir turizm şehrinin böylesi bir durumla çalkalanması da hiç hoş görünmemektedir işte detaylar.

Türkiye de yer alan Antalya şehri turizm açısından son derece büyük bir öneme sahip ve her zaman böylesi önemli bir şehrin de belli başlı sorunları olabilmektedir ancak böylesi sıradan bir sorun da bu şehre ve görkemine yakışmamaktadır işte detaylar.

Antalya'nın turizmde ünlü ilçesi Kemer'de Kemer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri sokaklar sahiller ve koylar dahil olmak üzere geniş kapsamlı bir temizlik çalışması yürütüyor.

Haftanın yedi günü aralıksız çalışan ekipler Beldibi Gizli koy Çamyuva Kirpicik koyu ve Çalış Tepesi Akvaryum koyunda temizlik çalışmalarını tamamladı.

Temizlik İşleri Müdürü Serap Minta daha temiz bir Kemer için mesai gözetmeksizin çalıştıklarını ulaşımın olmadığı yerlere denizden tekneyle veya ormanlık alandan yürüyerek ulaştıklarını belirtti.

Vatandaşlardan çevreyi temiz tutmaları ve çöplerini atmaları konusunda daha duyarlı olmalarını rica etti ve bu olayların tekrarlanması adeta turizmin de baltalanmaması için çok çaba sarf edildiği de belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.