Bir yasak da Akçakoca’ya geldi

Bir yasak da Akçakoca’ya geldi
Son dönemde birçok deniz ve plaj belli başlı sebeplerce yasaklanmaktadır. Aynı şekilde Akçakoca ilçesinde yer alan plajlarda olumsuz sebebiyle belli başlı önlemler alınmaktadır. Alınan kararlarla plajlar... işte detaylar.

Sahil kentlerinden olan Düzce'nin Akçakoca ilçesinde olumsuz hava ve deniz koşulları nedeniyle Haziran ayının o belli tarihlerinde tüm plaj ve sahillerde denize girmek yasaklandı. Kaymakamlık vatandaşların yasağa uymalarını ve denize girilmemesi istendi.

Akçakoca ilçesinde olumsuz hava ve deniz koşulları nedeniyle belli tarihe kadar tüm plaj ve sahillerde denize girmek yasaklandı. Vatandaşlardan bu yasağa uymaları ve denize girmemeleri konusu dile getirildi.

İlçede olumsuz hava ve deniz koşulları nedeniyle 22-23 Haziran tarihlerinde tüm plaj ve sahillerde denize girmek yasaklandı; kaymakamlık vatandaşlardan yasağa uymalarını ve denize girmemelerini istedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.