Bırakan bulamıyor Bulan da asla bırakmıyor

Bırakan bulamıyor Bulan da asla bırakmıyor
Turizmin cennetinden merhabalar diyebiliriz öyle ki bırakan kişiler bir daha asla bulamıyor çünkü iğne atsan yere düşmez bir hal var bulan da bırakmaya hiç niyetli değil işte detaylar.

Şehri güzel Antalya da öyle bir yer var ki orada bulan onu bırakamıyor bırakan da asla bir daha bulamıyor işte o konudaki tüm detaylar şu şekilde gelişiyor.

Son günlerde Antalya güzelliklerle dolu bu harika şehirde insanlar sabah erken saati itibariyle sahil tıklım tıklım olmaya başlıyor ve bu sebeple insan yer bulamıyor yerini bıraksa asla bir daha yer bulamaya başlıyor işte detaylar.

Antalya’da sıcak havalardan bunalan yerli ve yabancı turistler sabahın erken saatlerinden itibaren plajlara akın ediyor.

Özellikle Konyaaltı Plajı Antalya'nın en çok ilgi gören ve turistlerin en yoğun ziyaret ettiği plaj olarak öne çıkıyor.

Hem yerel halk hem de turistler 30 dereceyi aşan sıcaklıklarda serinlemek ve güneşlenmek için bu plajları tercih ediyor.

Halk plajlarında belediyeler özel alanlarda ise işletmeler en iyi hizmeti sunmaya çalışıyor.

Konyaaltı Plajı sabah saatlerinden itibaren dolup taşarken öğle saatlerinden sonra yer bulmak neredeyse imkansız hale geliyor.

Yaz sezonunun coşkusu plajlardaki yoğunlukla bir kez daha gözler önüne seriliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.