Böylesi fırsat milyonda bir gelir ALANYA

Böylesi fırsat milyonda bir gelir ALANYA
Alanya semtinde güzel turizm cennetinde böylesi bir fırsatı sakın tepmeyin böylesi bir fırsat kesinlikle milyonda bir olur işte detaylar.

Antalya Aksu’da yer alan Valens Terrace projede 60 konuttan oluşan bir projedir. 4 bin 500 metrekare arsa üzerine kurulan bu projede 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri sunulmakta ve tamamlanması Eylül ayında beklenmektedir. Konut fiyatları 1+1 daireler için 3 milyon 950 bin TL 2+1 daireler için ise 7 milyon 335 bin TL’den başlamaktadır.

Proje Valens Terrace sosyal alanları ile de dikkat çekmektedir; yüzme havuzu basketbol sahası kapalı otopark ateş çukuru ve çocuk oyun alanı gibi olanaklar sunulmaktadır. Proje Altıntaş Kent Merkezi’ne yakın bir konumda yer almakta olup ödemeler peşin olarak kabul edilmektedir.

Valens Terrace projesi 4.500 metrekare arsa üzerinde yer alan ve 60 konuttan oluşan bir projedir. Projede 1+1 ve 2+1 daireler bulunmaktadır. 1+1 dairelerin fiyatları 3 milyon 950 bin TL'den 2+1 dairelerin fiyatları ise 7 milyon 335 bin liradan başlamaktadır.

Teslimlerin Eylül ayında yapılması planlanan bu projede ödemeler peşin olarak kabul edilmektedir. Sosyal olanaklar arasında yüzme havuzu basketbol sahası kapalı otopark ateş çukuru ve çocuk oyun alanı yer almaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.