Bu sorun kalkınca Orda bayram havası hakimdi

Bu sorun kalkınca Orda bayram havası hakimdi
Turistik bölgedeki herkesi bezdiren o bölgedeki sorun çözülünce halkın yüzünde tebessüm oluştu işte detaylar.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli İstiklal Caddesi'nde yağmur suyu drenaj çalışmalarının tamamlanmasının ardından asfalt yenileme ve kaldırım yenileme çalışmalarını gerçekleştirdi. İnşaat Mühendis caddenin D400 karayoluna bağlanan önemli bir arter olduğunu ve çalışmaların vatandaşlara konforlu ve güvenli bir yol sunacağını belirtti.

Karşıyaka Mahalle Muhtarı Ferhat Topal Başkan M. Böcek ve ekibine teşekkür ederek yolun altyapı ve asfalt sorunlarının çözüldüğünü ifade etti.

Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Dairesi Başkanlığı caddenin orta refüjünde bakım onarım ve peyzaj çalışmaları yaptı.

1400 metre uzunluğundaki caddede yapılan bu çalışmaların ardından vatandaşların daha konforlu ve güvenli bir yola sahip olacağını belirtti. Mahalle Muhtarı Başkana ve ekibine bu çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.