Bu Yılki Resim Hiç İyi Değil BODRUM-ÇEŞME-ANTALYA

Bu Yılki Resim Hiç İyi Değil BODRUM-ÇEŞME-ANTALYA
Antalya Bodrum ve Çeşme bu yıl yaşananlar turizmin ilerlememesi çok az sayıda turistin ağırlanmaya çalışılması resme eksiyi getirdi bile işte detaylar.

Bu yaz Türkiye'nin popüler tatil destinasyonları arasında Antalya Bodrum Çeşme ve Marmaris büyük ilgi gördü. Biletbayisi.com'un açıkladığı verilere göre tatilciler en çok Kaputaş Plajı Ölüdeniz İztuzu Plajı ve Alaçatı Plajları gibi mekanları tercih etti.

Kapadokya ve Karadeniz yaylaları gibi doğa ve macera tutkunları için ideal seyahat rotaları da ön plandaydı. Ege köyleri ve Yunan adaları kısa kaçamaklar için tercih edilen yerler oldu. 2024 yazında uçak bileti satışlarında rekor kırılırken özellikle bayram tatillerinde ve yaz sezonunda uçuşlarda doluluk oranları zirve yaptı. Bu yoğun talep tatilcileri alternatif ulaşım seçeneklerine yöneltti ve otobüs bileti satışlarında belirgin bir artış yaşandı.

Araç kiralama hizmetleri de özellikle doğa gezileri ve kıyı seyahatlerinde tatilciler için esnek ve rahat bir seçenek olarak öne çıktı. Pandemi sonrası seyahat kısıtlamalarının kalkmasıyla birlikte tatilciler yoğun bir şekilde seyahat etmeye başladı ve hem iç hatlarda hem de dış hatlarda uçuş biletleri hızla tükendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.