Büyükşehir o konuda anlamlı görevde ALANYA

Büyükşehir o konuda anlamlı görevde ALANYA
Alanya da belediye görevini tam manasıyla kusursuza yakın yapmaya çalışıyor elbet bazı aksak gedik işlerde olabiliyor ancak halkın memnuniyeti ve özellikle turist memnuniyeti bu çalışmalarda esas alınıyor işte detaylar.

Alanya tarihi turistik şehirlerin en başında gelen en güzel yerlerden biridir her zaman bu güzide şehrin alımlılığı devam edecektir ancak bazı durumlarda kirlilik gibi basit durumlar ise turizme gölge düşürebiliyor.

Temizlik turizm gibi güzel bölgelerde en gerekli şeylerin başında geliyor fakat bu bir problem olmuyor ve çevre ekipleri görevli ekiplerce belediyece bu kolaylıkla halledilebiliyor işte detaylar.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi ekipleri Atatürk Anıtı ve meydanında bakım ve temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Yağış olmaması ve kuşların konması nedeniyle kötü bir görüntü oluşan anıt ve meydan sabunlu su ve tazyikli su kullanılarak temizlendi.

Temizlik çalışması Alanya Hizmet Birimi Şube Müdürü kontrolünde görevlendirilen ekiplerce tarafından yapıldı ve ortalık oldukça temiz bir hal alınca turistler bile buna alkış tutarak mutluluklarını dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.