Deniz, kum, güneşe 9 gün ara ver kaç kaç yaylalara kaç

Deniz, kum, güneşe 9 gün ara ver kaç kaç yaylalara kaç
Dokuz günlük bayram tatilinde Alanya dolacak taşacak. Biz Alanya'da yerleşik olarak yaşayan vatandaşlara sesleniyoruz. Kaç kaç yaylalara kaç...

Dokuz günlük bayram tatili süresince Alanya'da hava sıcaklıkları gölgede bile 40 derecenin üzerinde olacak. Bir yandan da müthiş bir kalabalığın yaşandığı ilçe merkezimizin neredeyse her yerinde adım atılmaz bir yoğunluk yaşanacak. Söz konusu yoğunluk, bayramdan sonra düşüşe geçeceği için tekrar denizin ve güneşin tadını çıkarmaya devam edebiliriz.

Yaylada evi olan vatandaşlar için serin bir bayramın tadını çıkarmanın tam sırası. Bunun için sizlere ayrıca Gedevet Yaylasını öneriyoruz.

Gedevet Yaylası, yayla olmasına rağmen tüm yolları asfaltla kaplı olan ender doğa harikalarından biridir. Bu nedenle ulaşım oldukça rahat ve konforludur. Ayrıca yayla, sahip olduğu villa ve apartmanlarla, ziyaretçilerine konforlu konaklama imkanları sunuyor.

Ancak Gedevet Yaylası'nın en önemli özelliklerinden biri, günübirlik piknik mekanlarına ev sahipliği yapmasıdır. Aileler, arkadaş grupları ve doğa severler için mükemmel bir piknik alanı olan yayla, temiz havası ve yeşil doğasıyla huzur dolu anlar sunuyor.

Son zamanlarda popüler hale gelen yayla turizmi ile Gedevet Yaylası, daha fazla ziyaretçiye ev sahipliği yapmaya başlamıştır.

Alanya Medya/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.