Dinek Mahallesinde vatandaşlar bıktı, evlerini satma noktasına geldi

Dinek Mahallesinde vatandaşlar bıktı, evlerini satma noktasına geldi
Havaların iyice ısınması sebebiyle Alanya'da turizm sezonu iyiden iyiye kendini hissettirmeye başladı. Söz konusu turizm sezonu sebebiyle ilçemize akın akın tatilciler gelmeye başladı. Kurban bayramının da yaklaşması sebebiyle kitleler halinde özellikle diğer şehirlerimizden kitleler halinde vatandaşlar ilçemize gelmektedir. Söz konusu durumdan dolayı ilçemizde yoğun bir otobüs trafiği ile oluşmuş durumda İşte bu otobüsler Alanya direk Mahallesi sakinlerini canından bezdirmiş durumda.

Otobüslerin Park edecekleri ücretsiz alan olarak belirledikleri direk mahallesi 1522 Sokak sakinleri artık bıkmış durumda. Otobüs park alanı olmayan yolun özellikle sağ tarafı resmen otobüsler tarafından işgal edilmiş durumda.

Günün 24 saati otobüslerin gelip gitmesinden dolayı vatandaşlar söz konusu otobüslerin gürültülerinden olumsuz etkilendiklerinden dolayı evlerini satma noktasına geldiler. Ayrıca otobüslerin Park esnasında çöplerini de yol kenarlarına bıraktıkları da vatandaşlar tarafından dile getirildi.

Mahallede yaşayan İngiliz ve Alman turistler de söz konusu durumdan şikayetçiler. Vatandaşlar konunun çok defa belediyeye iletildiğini ancak kalıcı bir çözüm bulunamadığını ifade ediyorlar. Otobüslerin Park edeceği yerleşim yerinden uzak bir alanın derhal kurması gerektiği vatandaşlar tarafından dile getiriliyor.

Alanya Medya/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.