Düğmeye Basıldı Antalya Ulaşımı Kolaylaşacak

Düğmeye Basıldı Antalya Ulaşımı Kolaylaşacak
Alanya Antalya bölgelerinde ulaşım kolaylaşsın diye geceli gündüzlü çalışmalarına aralıksız devam eden belediye çalışanları ve belediyemiz sayesinde ulaşımdaki aksaklıklara son vermiş olacağız işte detaylar.

Ulaşımı kolaylaştırmak güvenli hale getirmek amacıyla güçlendirme çalışmaları başlattı ve de Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı modern mühendislik teknikleri ve kaliteli malzemeler kullanarak göçen bölümleri güçlendirip sağlam zemin yapısı oluşturmayı hedeflenmektedir.

Aynı zamanda su drenaj sistemlerini de gözden geçirerek su birikintilerini önlemeyi planlıyorlar.

Yetkililer çalışmaların en kısa sürede tamamlanması için tüm olanakları seferber ettiklerini ve bu süreçte sürücülerin alternatif güzergahları kullanmaları gerektiğini belirtiyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ulaşımı kolaylaştırmak ve daha güvenli hale getirmek amacıyla Serik Akbaş grup yolunda güçlendirme çalışmaları başlattı.

Göçük oluşan bölgelerde sağlam zemin yapısı oluşturulurken modern mühendislik teknikleri ve kaliteli malzemeler kullanılarak yolun dayanıklılığı artırılacak.

Aynı zamanda su drenaj sistemleri gözden geçirilerek olası su birikintilerinin önüne geçilecek.

Çalışmaların en kısa sürede tamamlanması hedeflenirken sürücülerin alternatif güzergahları kullanmaları ve uyarılara dikkat etmeleri istendi ve yetkililer bu çalışmaların ardından yolun daha güvenli uzun ömürlü bir yapıya kavuşacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.