Duyan gelmiyor Gelende durmaksızın kaçıyor

Duyan gelmiyor Gelende durmaksızın kaçıyor
Denize girmeyi sevenlerin hiç istemeyeceği şey nedir elbette denizde var olmaması gereken yabancı maddeler atık maddeler. İşte detaylar.

Antalya'nın Sarısu Plajı'nda son günlerde yaşanan ciddi plastik kirliliği denize giren vatandaşların tepkisine neden oldu. Özellikle bayramdan sonra artan plastik atıklar denizde yüzenlerin ağızlarına ve vücutlarına yapışarak büyük rahatsızlık yarattı. Yerli ve yabancı tatilciler bu durumun açıkta demirlemiş gemilerden kaynaklanabileceğini belirterek plajın temizlenmesi gerektiğini vurguladı.

Uzun yıllardır Sarısu bölgesinde denize giren V. Bikkenev bu kirliliğin Antalya'ya yakışmadığını ve herkesin şikayetçi olduğunu ifade etti. S. Oral ve F. Oral da denizin içler acısı halinden dolayı yüzemediklerini söyledi.

Yaz okulu öğrencilerini her sabah Sarısu Sahiline getiren Rus öğretmen T. Malahova öğrencilerin plastik atıklar nedeniyle yüzemediklerini ve başka plajlara gideceklerini belirtti.

Kumsalda ve ormanda bırakılan çöpler ve yakılmış mangalların atıkları da dikkat çekici boyutlardaydı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.