Efsanenin Yapımı Bir Anda Durdu ANTALYA

Efsanenin Yapımı Bir Anda Durdu ANTALYA
Antalya şehrinde efsane bir yapım olacaktı ancak bilinmez bir sebeple aniden efsanenin yapımı durdu işte detaylar.

Antalya'nın efsanevi oteli Divan Talya'nın yeniden yapımı ve Konferans Merkezi’nin yenilenmesi projesi Antalya İdare Mahkemesi'nin imar planı ve inşaat ruhsatının iptali kararıyla durma noktasına geldi.

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisler A.Ş.'nin Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na yaptığı açıklamada 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planının iptali talebinin reddedildiği ancak 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı ve inşaat ruhsatının iptalinin kabul edildiği belirtildi. Bunun üzerine Muratpaşa Belediyesi 26 Temmuz 2024 itibariyle inşaat faaliyetlerini durdurma kararı aldı.

İlk derece mahkemesinin kararı kesin olmayıp Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve şirketin itiraz başvurusu yapacağı ve yürütmenin durdurulmasını talep edecekleri ifade edildi. Konuyla ilgili gelişmeler yatırımcılara özel durum açıklamaları ve faaliyet raporları aracılığıyla bildirilecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.