Eskiye Dönüş Gecikmedi ALANYA

Eskiye Dönüş Gecikmedi ALANYA
Alanya şehri güzel ortam da artık eskiye geri dönüş hakim olacak ve bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak kanısı uyandırdı işte detaylar.

Güzel şehrimiz Alanya mükemmel bir ortama harika turizm cennetlerine sahip plajı doğası güzellikleri sınır tanımaz etkileyiciliktedir hal böyle olunca ilginin pek bir hat safhada olduğu Alanya çok daha önemli bir hal almıştır işte detaylar.

Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik encümen toplantısında yaptığı açıklamada şehirde devam eden yol çalışmaları ve doğalgaz altyapısı hakkında bilgi verdi. Aynı zamanda 8 daire ve üzeri binalar için eski apartman yöneticiliği sistemini geri getireceklerini ve bu uygulamanın şehir disiplinini artıracağını belirtti. 9 kültürel miras yapısının restorasyonuna Eylül ayında başlanacağını ve Gökbel bölgesinde yer alacak Yağlı Güreşleri'nin 27-28 Temmuz'da düzenleneceğini duyurdu bu duyuru ile birlikte Alanya adeta sevinç çığlığına dönüşecektir. Hayvan hakları konusuna da değinen Özçelik canlıların canını almanın belediyenin işi olmadığını ve köpek üretim merkezlerini tasvip etmediğini vurguladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.