Geldi Geceyi Karıştırdı Şiddeti Arttıkça Arttı

Geldi Geceyi Karıştırdı Şiddeti Arttıkça Arttı
Antalya da gece sessizce gelip ortalığı fena karıştırdı bununla da yetinmeyip daha sonrasında şiddeti arttıkça artmaya devam etti işte ayrıntılar.

Gece saatlerinde başlayan şiddetli yağmur ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi.

Yağış ve fırtına kenti vurdu yollar su birikintileriyle kaplandı ve devrilen ağaçlar ulaşımı aksattı.

Bir kafede camların kırılmasına ve büyük bir paniğe yol açan fırtına vatandaşlar tarafından kaydedilen videolarla gözler önüne serildi ve bir otelin bir bölümüne yıldırım düşmesi sonucu yangın çıktı ve olay yerinden çekilen görüntülerde elektrik fırtınası dikkat çekti.

Polis ve itfaiye ekipleri yoğun çalışmalarını sürdürürken valilik ani sel su baskını yıldırım hortum ve dolu gibi olumsuz hava koşullarına karşı vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaya çağırdı.

Antalya'da 26 Temmuz 2024 gecesi yaşanan şiddetli yağmur ve fırtına kentin birçok yerinde hayatı olumsuz etkiledi.

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü'nün uyarısının ardından başlayan kuvvetli yağış ve fırtına su birikintileri ve devrilen ağaçlar nedeniyle ulaşımda aksamalara yol açtı vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Polis ve itfaiye ekipleri olay yerlerinde çalışmalarını sürdürürken valilikten ani sel su baskını yıldırım hortum ve dolu gibi olumsuz hava koşullarına karşı dikkatli olunması yönünde uyarı yapıldı.

Bir kafenin camlarının kırıldığı ve ağaçların devrildiği olaylar sırasında bir otelin de yıldırım düşmesi sonucu alev aldığı ve bu anların vatandaşlar tarafından videoya kaydedildiği belirtildi ve hava şartlarının ilerleyen saatlerde normale dönmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.