Güç birliği var 13 ilçe bir araya geldi

Güç birliği var 13 ilçe bir araya geldi
Büyükşehir belediyesi liderliğinde güzel bir güç birliği toplantısı konu alındı ve özellikle bu turizm bölgelerindeki konular konuşuldu işte detaylar.

Muğla Büyükşehir Belediyesi liderliğinde 13 ilçe belediyesi planlama imar uygulamaları ruhsatlandırma kaçak yapılarla mücadele koruma ve denetim faaliyetlerini koordine etmek amacıyla önemli bir toplantı düzenledi. Toplantıda şehir planlaması ve imar süreçlerinde işbirliğinin artırılması deprem risklerine karşı güvenliği sağlamak için acil durum planlarının güncellenmesi yapıldı.

Kültürel mirasın korunması için ortak stratejiler belirlenmesi gibi konularda kararlar alındı. Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin liderliğinde 13 ilçe belediyesi planlama imar uygulamaları ruhsat işlemleri koruma ve denetim faaliyetlerini koordine etmek amacıyla bir araya geldi.

Toplantıda kaçak yapıların önlenmesi ruhsat süreçlerinin hızlandırılması ve deprem riskine karşı güvenliği artırmak için ortak stratejiler belirlendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.