Haber Olacak Duruma Geldi Acil Önlem

Haber Olacak Duruma Geldi Acil Önlem
Alanya da insanlar o bölgeden geçerken bir hayli tedirgin sebebi ise haberimizde işte o bölgeye gelince pişman olan halk ve işte detaylar.

Alanya güzel şehir aslında normal vatandaşın yanı sıra o olayda turistler de epey sıkıntılı görünüyor ne zaman o bölgeden geçilse bu durum yaşanılacak diye tedirgin olanlar da turizme kötü bir iz bırakıyor işte detaylar.

Alanya'da yaya yollarındaki ve kaldırımlardaki çukurlar ve engebeler turistlerin düşüp yaralanmasına neden oluyor ve bu durumu sıkça yaşayan Atatürk Caddesi esnafı Yusuf K. Alanya ilçe yönetim erkanına seslenerek kaldırımların onarılmasını talep etti.

Konak çocuklar ve yaşlılar başta olmak üzere birçok kişinin bu çukurlar yüzünden düştüğünü ve dizlerini yaraladığını belirtti ve geçtiğimiz günlerde belediye ekiplerinin yolu tamir ettiğini hal o ki kaldırımları ihmal ettiğini ifade ediyor.

Konak turistlerin geldiklerinde kaliteli ve güzel bir şehir görmelerini istediğini aksi takdirde Alanya markasının zarar göreceğini vurguladı ve Turistlerin yaralanması durumunda tatillerinin mahvolduğunu ve bu durumun hem esnafı hem de turistleri olumsuz etkilediğini belirtti.

Belediye yetkililerinden acilen bu duruma çözüm bulmalarını isteyen Konak kaldırımların onarılmasıyla herkesin rahat edeceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.