Hali içler acısı Turizm cennetinde olacak iş değil bu

Hali içler acısı Turizm cennetinde olacak iş değil bu
Alanya plajlarında o hizmetin fena halde aksaması dikkatleri çekti. Denize giren vatandaşlar deniz sonrası o hizmetlerde fena rahatsızlık hissettiler. Halin böylesi olması sebebiyle bazı duyarlı kişiler durumu yetkililere ulaştırmaya başladı işte detaylar.

Alanya Kleopatra plajındaki o deniz sonrası vatandaşın kullandığı duş ve giyinme kabinlerinin kullanılamaz durumda olması halkı ve özellikle turistleri bile harekete geçirdi. Durum derhal yetkililere ulaştırılması gerekiyordu ve bazı duyarlı vatandaşlarda bunu tam da böyle yaptılar. Bunun ışığında bu durum için yetkililerden yardım talep edildi.

Son derece o ünlü plajda denize giren vatandaşla hizmetlerde son derece büyük aksamalar olduğunu dile getirmektedir. Özellikle denize girilen plajlarında harika vakitler geçirilen yerde duş ve giyinme kabinlerinin kullanılamayacak derece kötü durumda olması pek can sıktı.

Alanya gibi eşsiz bir cennet için ise bu durum son derece dikkate alınması gerekecek durumlar arasında belirdi. Yaşanan bu hallerin ise Alanya gibi harika bir yerin imajına zarar verdiğini ifade eden vatandaşlar durumun acilen düzeltilmesi için gerekli üst birimlere de şikayet ihbarlarını da yapmış bulunmaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.