Halk Plajı üstelik 5 Yıldızlı

Halk Plajı üstelik 5 Yıldızlı
Bir plaja gideceksiniz plajda yok yok olacak ve bu bir halk plajı unvanıyla saygı değer şekilde insanlara hizmet edecek ve de bu kesinlikle bir hayal gibi görünüyorken bu gerçek oldu işte detaylar.

Beş yıldızlı halk plajı mı olur demeyin bir plaj düşünün ve içinde ne varsa beş yıldızlıda var olsun işte böylesi bir plajdan söz edeceğiz sizlere ve işte detaylar.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Marmaris ve Bodrum'da açılan ve ücretsiz giriş imkanı sunan 5 yıldızlı halk plajları tatilcilerin yüzünü güldürüyor.

Makul fiyatları ve konforlu hizmetleriyle dikkat çeken bu plajlar fahiş fiyatlarla özel plajlara gitmek istemeyen tatilcilerin yeni gözdesi haline geldi.

Muğla sahillerinde mavi bayraklı plaj sayısında dünya üçüncüsü olan bölgede Marmaris İçmeler Halk Plajı ve Bodrum Türkbükü Halk Plajı gibi alanlarda çok sayıda şezlong şemsiye kafe ve bar hizmeti sunuluyor.

İçmeler Halk Plajı'nda giriş duş tuvalet ve soyunma odası gibi hizmetler ücretsizken şezlong ve loca gibi ek hizmetler uygun fiyatlarla sunuluyor.

Türkbükü Halk Plajı ise ücretsiz giriş imkanıyla özel işletmeleri aratmayan konforuyla dikkat çekiyor.

Bakanlığın 09.00-19.00 saatleri arasında hizmet veren plajlarında denizin keyfini çıkaran tatilciler makul fiyatlarla sunulan hizmetlerden memnun kalıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.