Her gece çoluk çocuk ailecek oraya akıyorlar Antalya

Her gece çoluk çocuk ailecek oraya akıyorlar Antalya
Biz hiç uyumayan şehir denince Amerika'daki New York City şehrini bilirdik aslında ancak böylesi bir yer aslında bizim ülkemizde de varmış işte detaylar.

Hiç uyumayan şehir denince akla yurt dışındaki o herkes tarafından bilinen Amerika şehri geliyor evet bildiniz New York geliyor akla hemen ancak bizim ülkemizde de buna benzer bir yer var ve insanlar gece ile gündüzü artık birleştirircesine o bölgeden hiç çıkmıyorlar işte detaylar.

Antalya'da sıcak havadan bunalan binlerce vatandaş serinlemek için Konyaaltı Sahili'nde sabahlıyor.

Geceleri sahile akın eden insanlar çadır kurarak ya da battaniye sererek sahilde uyuyorlar.

Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte Akdeniz'in serin sularında yüzmenin keyfini çıkaran Antalyalılar sıcaklardan bu şekilde kaçıyor.

Özellikle yaz aylarında sahildeki kalabalık her yaştan insanın sahili doldurmasına neden oluyor.

Vatandaşlar gün doğumunu izleyerek denize girmenin eşsiz bir deneyim olduğunu söylüyor.

Arkadaş grubuyla sahilde sabahlayan Hüseyin Gönen ve Sedat Aksoy sıcak havalardan kurtulmanın en güzel yolunun sahilde sabahlamak ve gün doğumunu izleyerek denize girmek olduğunu belirtiyorlar.

Hem eğlenceli hem de serinletici bu aktivite Antalyalıların favorisi haline gelmiş durumda.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.