Hınca hınç doldu Ana baba günü Bayram şimdi bayram oldu

Hınca hınç doldu Ana baba günü Bayram şimdi bayram oldu
Kurban Bayramı tatilinin uzatılmasıyla sahiller kalabalıklaştı. Yoğunluğun getirdiği bazı tehlikeler için ise kurallara uyulması ve gerekli önlemlerin alınması lazım. İşte sahil bayram yoğunluğu ve detaylar.

Kurban Bayramı tatilinin uzatılmasıyla Ege ve Akdeniz sahilleri turist akınına uğradı. Trafik kazaları ve orman yangınlarını önlemek için kurallara uyulması gerektiği vurgulanıyor. Yazar sahil bölgelerindeki yerel yönetimleri ziyaret ederek projelerini takip ediyor. Çeşme Urla ve Kuzey Ege’de yapılan çalışmalardan ve alınan önlemlerden bahsediyor. Özellikle Çanakkale'de orman yangınlarına karşı ciddi tedbirler alındığı ve vatandaşlardan dikkatli olmaları istendiği belirtiliyor.

Turizm sezonunun başlaması ve okulların tatil olmasıyla Ege ve Akdeniz bölgeleri yoğun turist akınına uğradı. İzmir Çeşme Urla ve Kuzey Ege'deki ziyaretlerinde yerel yönetimlerin projelerini inceleyen yazar Çanakkale'de alınan orman yangını önlemlerinden ve yetkililerin trafik kurallarına uyma çağrılarından bahsediyor.

Orman yangınlarını önlemek için ormanlık alanlara girişler sınırlanmış ve yangın söndürme ekipleri hazır bekletiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.